Het snijvlak van business en IT.

Een logistieke specialist met jarenlange ervaring.

Thomas van der Weerden

Framed by Maureen_KL_WS_Small_4SCM_Thomas_Profielfoto_2020_11_11_ 12

Thomas is een logistieke specialist met jarenlange ervaring in het vertalen van complexe business vraagstukken in IT oplossingen. Al tijdens zijn studie heeft hij er specifiek voor gekozen om het snijvlak van business en IT op te zoeken.

Daar werd zijn fascinatie gewekt voor fysieke processen die door IT worden aangestuurd. Sinds de start van zijn carrière is Thomas actief als logistiek IT specialist op het gebied van warehouse management. Met diepgaande kennis van SAP WM en EWM heeft hij tientallen warehouses succesvol live gebracht.
Thomas heeft ervaring in de Chemische Industrie, Levensmiddelen, FMCG en Spare Parts businesses. Naast het werk is Thomas sportief, hij loopt hard en tennist.

Onze cases

Met trots presenteren we u onze meest recente cases

Bol.com BFC2

Automatische Magazijnen

Toyota NL Lean

Proces Optimalisatie

Friesland Campina

Warehouse management

Advanced TM bij Corbion

Transportation Management

Wij bieden expertise op 4 focusgebieden

Deze gebieden kunnen inhoudelijk door ons ondersteund worden met SAP4/HANA EWM/WM/TM, Mendix, Hardis/Reflex, Integratie ERP - WM - MHE.

4SCM-Automatische-Magazijnen

Automatische magazijnen

In tijden van Industrie 4.0 zijn processen van traditionele toeleveringsketens aan het veranderen. Dit geldt voor B2B en B2C..

4SCM-Proces-Optimalisatie

Proces optimalisatie

Voor veel distributeurs is de supply chain vaak de beste plek om kosten te reduceren, verspillingen te elimineren en winst te verhogen...

4SCM-Warehouse-Management

Warehouse management

Organisaties zijn in voortdurend beweging. Nieuwe economieën zijn al lang niet meer nieuw. Magazijn operaties moeten centraal of juist...

4SCM-Transport-Management

Transport management

Transportation management is bij veel organisaties een ondergeschoven kindje. Onterecht. De kosten voor transport vormen vaak...