Maak kennis met 4SCM en onze consultants.

Over 4SCM

4SCM is ontstaan door 4 mannen met een logistiek hart. We zijn een jong, dynamisch logistiek adviesbureau, dat inmiddels is gegroeid naar 9 consultants. Op basis van onze ervaring bundelen wij mens, proces, industrie, fysieke automatisering en IT kennis tot concrete oplossingen waar jouw medewerkers graag mee werken.

Onze no-nonsense aanpak leidt tot een verbetering van processen en bedrijfsvoering. Hierbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Door onze ervaring kunnen wij tijdens een project diverse rollen aannemen. Of het nu lean, waterval of boerenverstand is… de robuuste oplossing voor jouw proces komt er.

 

Eerlijk en open

Onze consultants hebben allemaal veel operationele ervaring en “we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”.

Dit gaat samen met een open communicatie naar onze opdrachtgevers. We zijn altijd sterk betrokken bij onze klanten en blijven puur in alles wat we leveren.

Betrouwbaar

Onze consultants zijn betrokken bij transities en veranderingen in organisaties en bouwen bij klanten een goed netwerk op.

We staan dicht bij onze klant en zijn vaak bekend met de omstandigheden. Een betrokken adviseur, een specialist die niet alleen beweert, maar ook keer op keer zijn toegevoegde waarde bewijst. Een betrouwbare consultant.

Vakkundig

Door onze ervaring zijn we in staat om ons goed in te leven in de situatie van de klant.

Door de passie in het vak gaan we samen met de klant op zoek naar een doelmatige en creatieve oplossing die is onderbouwd door alle kennis van techniek en praktijk.

Daarna gaan we gedreven aan de slag om het advies te implementeren. In dit hele proces blijven we loyaal aan de klant en opdracht.

Maak kennis met onze consultants

Logistiek Consultant

Björn is een jonge, gemotiveerde, sociale en actieve Junior Consultant binnen 4SCM, die in zijn korte loopbaan al over de nodige ervaring beschikt en voor menig bedrijf creatieve technische oplossingen heeft gemaakt.

Björn is de robot specialist van 4SCM. Geavanceerde proef opstellingen om de werking van robots in magazijnen te simuleren heeft hij van de grond gekregen en wordt door hem verder ontwikkeld.

Björn van Schie

Logistiek Consultant

Dennis is een gemotiveerde, sociale, zeer sportieve en actieve Consultant binnen 4SCM. Met zijn ICT en Netwerkbeheer achtergrond heeft hij in zijn relatief korte loopbaan al de nodige ervaring opgedaan.

Hij heeft zich al bewezen in meerdere procesverbeterings-projecten, incident management en systeembeheer opdrachten. Via 4SCM grijpt hij de kans om zich verder te ontwikkelen in logistieke executie en IT.

Dennis Vugts

Managing Partner

Peter is een gedreven logistieke specialist met een brede ervaring in supply chain management, logistiek management, voorraad-beheer & productieplanning en projectmanagement.

Tijdens zijn carrière heeft hij in retail-, gezondheidszorg-, distributie- en productiebedrijven in verschillende operationele, management en consultancy functies mogen uitvoeren. Daarmee heeft hij een goed referentiekader opgebouwd om organisaties te adviseren en stappen te laten zetten.
Logistiek Consultant

Danny is een jonge Logistiek Consultant met ervaring in Data Analytics, Transportation management en Warehouse Management.

Hij staat nog in de beginfase van zijn loopbaan, maar heeft al ervaring opgedaan met Business Intelligence en Data Warehousing in zowel transportation als warehousing. Deze kennis zet hij momenteel in bij de grootste online retailer van Nederland.

Danny van der Els

Managing Partner

Thomas is een logistieke specialist op het gebied van warehouse management met jarenlange ervaring in het vertalen van complexe business vraagstukken in IT oplossingen.

Met diepgaande kennis van SAP WM en EWM heeft hij tientallen warehouses succesvol live gebracht. Thomas heeft ervaring in de Chemische Industrie, Levensmiddelen, FMCG en Spare Parts businesses.
Logistiek Consultant

Azra Malik

Managing Partner

Harold is een gedreven logistieke consultant met jarenlange ervaring op het gebied van WMS en transportation management integratie in o.a. SAP/S4HANA en Hardis/Reflix. Als oud-developer is Harold zijn gevoel voor techniek nooit kwijtgeraakt. Zijn operationele ervaringen als warehouse manager maken hem tot een ideale sparringspartner om complexe technische projecten in een operatie te implementeren.
Logistiek Consultant

Een gedreven, kersverse Logistiek Consultant met kennis van lean six sigma, supply chains en productie logistiek: dat is Marc!

In zijn korte loopbaan heeft hij ervaring opgedaan met het opzetten van plannings-systemen, zowel rit- als productieplanning, productiviteitsverhoging en kpi's.

Marc is op dit moment bezig met warehouse management bij de grootste online retailer van Nederland.

Marc Leeuwenburgh

Logistiek Consultant

Jan-Willem is een jonge en gedreven Logistiek Consultant met ervaring in warehouse management, voorraadbeheer, en transportation management.

In zijn korte loopbaan heeft hij ervaring opgedaan met het opzetten van warehouses, voorraadbeheersystemen en KPI’s bij de grootste steigerfabrikant in Europa.

Momenteel zet hij zijn kennis in bij de grootste bouwmaterialen-onderneming in Noord-Amerika en Europa.

Jan-Willem Bosman

Managing Partner

Zorgvuldig, discreet, leergierig, sportief en positief eigenwijs. Dat is Karel van Hattum in een notendop. Karel is planmatig sterk, schroomt niet om initiatief te tonen, beschikt over een helicopterview en werkt gestructureerd met oog voor detail.

Karel's streven? Iedere dag het beste uit zichzelf halen voor het optimale resultaat en een succesvolle samenwerking!
Staat jouw foto hier binnenkort?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe logistieke collega's. Lijkt het je wat om ons team te komen versterken en ben jij die missende kracht waar wij naar op zoek zijn? Neem gerust contact op!