Gedreven, eerlijk en coachend.

Bjorn is dé creatieve technische specialist die van aanpakken weet.

Björn Van Schie

Bjorn

Björn is een jonge, gemotiveerde, sociale en actieve Junior Consultant binnen 4SCM, die in zijn korte loopbaan al over de nodige ervaring beschikt en voor menig bedrijf creatieve technische opossingen heeft gemaakt.

Kernwaarden

  • Bjorn vindt: "Het mooiste is als je de mensen binnen een bedrijf verder kunt helpen met slimme toepassingen, waardoor het werk lichter, interessanter en efficienter wordt en het product of de dienst beter van kwaliteit en duurzamer.”
  • Een ontwikkelaar met een sterke kennis van algoritmen en datastructuren. Favoriete talen zijn Java, C # en Python.
  • Sociaal: Samen oplossingen verzinnen, maken en in bedrijf stellen.

Compententies

  • Hij heeft zich al bewezen in meerdere procesverbeteringsprojecten, ontwikkeltrajecten en informatica oplossingen bij vooraanstaande bedrijven.
  • Via 4scm grijpt hij de kans om zich verder te ontwikkelen in logistieke executie en IT.
  • Bjorn is de robot specialist van 4scm. Geavanceerde proef opstellingen om de werking van robots in magazijnen te simuleren heeft hij van de grond gekregen enwordt door hem verder ontwikkeld.

Onze cases

Met trots presenteren we u onze meest recente cases

Bol.com BFC2

Automatische Magazijnen

Toyota NL Lean

Proces Optimalisatie

Friesland Campina

Warehouse management

Advanced TM bij Corbion

Transportation Management

Wij bieden expertise op 4 focusgebieden

Deze gebieden kunnen inhoudelijk door ons ondersteund worden met SAP4/HANA EWM/WM/TM, Mendix, Hardis/Reflex, Integratie ERP - WM - MHE.

4SCM-Automatische-Magazijnen

Automatische magazijnen

In tijden van Industrie 4.0 zijn processen van traditionele toeleveringsketens aan het veranderen. Dit geldt voor B2B en B2C..

4SCM-Proces-Optimalisatie

Proces optimalisatie

Voor veel distributeurs is de supply chain vaak de beste plek om kosten te reduceren, verspillingen te elimineren en winst te verhogen...

4SCM-Warehouse-Management

Warehouse management

Organisaties zijn in voortdurend beweging. Nieuwe economieën zijn al lang niet meer nieuw. Magazijn operaties moeten centraal of juist...

4SCM-Transport-Management

Transport management

Transportation management is bij veel organisaties een ondergeschoven kindje. Onterecht. De kosten voor transport vormen vaak...