Organisaties zijn in voortdurend beweging.

4SCM levert logistiek met impact.

Proces optimalisatie

4SCM-Proces-Optimalisatie

Voor veel distributeurs is de supply chain vaak de beste plek om kosten te reduceren, verspillingen te elimineren en winst te verhogen.

Lange doorlooptijden verhullen activiteiten, die geen toegevoegde waarde voor de klant geven, evenals ruimte verspilling en overmaat aan bewegingen.

 

4SCM kan als onafhankelijke consultant met een frisse blik de processen tegen het licht houden en de verspillingen in beeld brengen. Het elimineren ervan kan in nauwe samenwerking met de operatie worden aangepakt.

Gespecialiseerde consultants

Die u graag van dienst zijn in Proces Optimalisatie

Peter Appels

Marc Leeuwenburgh

Dennis Vugts

Onze cases

In warehouse management en systeem integratie

Bol.com BFC2

Automatische Magazijnen

Toyota NL Lean

Proces Optimalisatie

Friesland Campina

Warehouse management

Advanced TM bij Corbion

Transportation Management

Wij bieden expertise op 4 focusgebieden

Deze gebieden kunnen inhoudelijk door ons ondersteund worden met SAP4/HANA EWM/WM/TM, Mendix, Hardis/Reflex, Integratie ERP - WM - MHE.

4SCM-Automatische-Magazijnen

Automatische magazijnen

In tijden van Industrie 4.0 zijn processen van traditionele toeleveringsketens aan het veranderen. Dit geldt voor B2B en B2C..

4SCM-Proces-Optimalisatie

Proces optimalisatie

Voor veel distributeurs is de supply chain vaak de beste plek om kosten te reduceren, verspillingen te elimineren en winst te verhogen...

4SCM-Warehouse-Management

Warehouse management

Organisaties zijn in voortdurend beweging. Nieuwe economie├źn zijn al lang niet meer nieuw. Magazijn operaties moeten centraal of juist...

4SCM-Transport-Management

Transport management

Transportation management is bij veel organisaties een ondergeschoven kindje. Onterecht. De kosten voor transport vormen vaak...