Gedreven, eerlijk en coachend.

Harold Duis staat met een been in de business en één been in de techniek.

Harold Duis

Framed by Maureen_KL_WS_Small_4SCM_Harold_Profielfoto_2020_11_11_ 1

Gedreven logistieke consultant met jarenlange ervaring op het gebied van WMS en transportation management integratie in onder andere SAP/S4HANA en Hardis/Reflix.

Kernwaarden

  • Gedreven, “Er kunnen dingen misgaan of projecten foutlopen, maar je mag het jezelf nooit kwalijk nemen dat je er te weinig aan gedaan hebt”
  • Eerlijk, “Hoe moeilijk en pijnlijk af en toe ook, maar hoe eerder zaken op tafel komen die niet goed lopen, hoe beter het uiteindelijk voor iedereen is”
  • Coachend, “Als je zelf niet meer beter kunt worden, moet je zorgen dat je anderen beter maakt”

Compententies

  • “Een been in de business, één been in de techniek”. Als oud-developer is Harold zijn gevoel voor techniek nooit kwijtgeraakt. Zijn operationele ervaringen als warehouse manager maken hem tot een ideale sparringspartner om complexe technische projecten in een operatie te implementeren
  • Technisch. Zowel op het gebied van SAP (SD/EWM/WM/TM) en als MHE integratie specialist heeft Harold zijn sporen verdiend. Zijn technische achtergrond stelt hem in staat om razendsnel operationele vraagstukken te vertalen naar technische oplossingen.

Onze cases

Met trots presenteren we u onze meest recente cases

Bol.com BFC2

Automatische Magazijnen

Toyota NL Lean

Proces Optimalisatie

Friesland Campina

Warehouse management

Advanced TM bij Corbion

Transportation Management

Wij bieden expertise op 4 focusgebieden

Deze gebieden kunnen inhoudelijk door ons ondersteund worden met SAP4/HANA EWM/WM/TM, Mendix, Hardis/Reflex, Integratie ERP - WM - MHE.

4SCM-Automatische-Magazijnen

Automatische magazijnen

In tijden van Industrie 4.0 zijn processen van traditionele toeleveringsketens aan het veranderen. Dit geldt voor B2B en B2C..

4SCM-Proces-Optimalisatie

Proces optimalisatie

Voor veel distributeurs is de supply chain vaak de beste plek om kosten te reduceren, verspillingen te elimineren en winst te verhogen...

4SCM-Warehouse-Management

Warehouse management

Organisaties zijn in voortdurend beweging. Nieuwe economieën zijn al lang niet meer nieuw. Magazijn operaties moeten centraal of juist...

4SCM-Transport-Management

Transport management

Transportation management is bij veel organisaties een ondergeschoven kindje. Onterecht. De kosten voor transport vormen vaak...