Wie wij zijn

4SCM levert logistiek met impact.

Over 4scm

4SCM is ontstaan door 4 mannen met een logistiek hart. Het is een een jong dynamisch logistiek adviesbureau, dat inmiddels is gegroeid naar 9 consultants. Op basis van onze ervaring bundelen wij mens, proces, industrie, fysieke automatisering en IT kennis tot concrete oplossingen waar uw medewerkers graag mee werken.
Onze no nonsense aanpak leidt tot een verbetering van uw processen en bedrijfsvoering. Hierbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Door onze ervaring kunnen wij tijdens een project diverse rollen aanemen. Of het nu lean, waterval of boerenverstand is…. de robuuste oplossing voor uw proces komt er. Informeer naar onze aanpak voor uw uitdaging.

Eerlijk, open

Onze consultants hebben allemaal veel operationele ervaring en “we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”.
Dit gaat samen met een open communicatie naar onze opdrachtgevers. We zijn altijd sterk betrokken bij onze klanten en blijven puur in alles wat we leveren.

Betrouwbaar

Onze consultant zijn betrokken bij transities en veranderingen in organisaties en bouwen bij klanten een goed netwerk op.
We staan dicht bij onze klant en zijn vaak bekend met de omstandigheden. Een betrokken adviseur. Een specialist die niet alleen beweert, maar ook keer op keer zijn toegevoegde waarde bewijst. Een betrouwbare consultant dus.

Vakkundig

Door onze ervaring zijn we in staat om ons goed in te leven in de situatie bij de klant.
Door de passie in het vak gaan we samen met de klant op zoek naar een doelmatige en creatieve oplossing die is onderbouwd door alle kennis van techniek en praktijk.
Daarna gaan we gedreven aan de slag om het advies te implementeren. In dit hele proces blijven we loyaal aan de klant en opdracht.

De consultants van 4SCM

Maak kennis met onze consultants en neem direct contact op.

Karel van Hattum

06 - 54325194

Thomas van der Weerden

06 - 33032112

Jan-Willem Bosman

06 - 40375871

janwillembosman@4scm.nl

Onze cases

In warehouse management en systeem integratie

Bol.com BFC2

Automatische Magazijnen

Toyota NL Lean

Proces Optimalisatie

Friesland Campina

Warehouse management

Advanced TM bij Corbion

Transportation Management

Wij bieden expertise op 4 focusgebieden

Deze gebieden kunnen inhoudelijk door ons ondersteund worden met SAP4/HANA EWM/WM/TM, Mendix, Hardis/Reflex, Integratie ERP - WM - MHE.

4SCM-Automatische-Magazijnen

Automatische magazijnen

In tijden van Industrie 4.0 zijn processen van traditionele toeleveringsketens aan het veranderen. Dit geldt voor B2B en B2C..

4SCM-Proces-Optimalisatie

Proces optimalisatie

Voor veel distributeurs is de supply chain vaak de beste plek om kosten te reduceren, verspillingen te elimineren en winst te verhogen...

4SCM-Warehouse-Management

Warehouse management

Organisaties zijn in voortdurend beweging. Nieuwe economieën zijn al lang niet meer nieuw. Magazijn operaties moeten centraal of juist...

4SCM-Transport-Management

Transport management

Transportation management is bij veel organisaties een ondergeschoven kindje. Onterecht. De kosten voor transport vormen vaak...