Sterk en initiatief nemend.

Zorgvuldig, discreet, leergierig, sportief en een tikkeltje eigenwijs.

Karel van Hattum

Framed by Maureen_KL_WS_Small_4SCM_Karel_Profielfoto_2020_11_11_ 10

Zorgvuldig, discreet, leergierig, sportief en positief eigenwijs. Dat is Karel van Hattum in een notendop. Welkom op onze website van 4SCM! Er valt genoeg te ontdekken over mij en mijn expertises.

Zo ben ik planmatig sterk, beschik ik over een helicopterview en werk ik gestructureerd met oog voor detail. Ik sta sterk in mijn schoenen en schroom er niet voor initiatief te tonen.

Mijn streven? Iedere dag het beste uit mezelf halen voor het optimale resultaat en een succesvolle samenwerking!

Sporten houdt mij fit. In mijn vrije tijd stap ik graag op de mountainbike voor een mooie marathon in de Ardennen. Met vrienden en familie naar festivals, lekker eten en borrelen.

Onze cases

Met trots presenteren we u onze meest recente cases

Bol.com BFC2

Automatische Magazijnen

Toyota NL Lean

Proces Optimalisatie

Friesland Campina

Warehouse management

Advanced TM bij Corbion

Transportation Management

Wij bieden expertise op 4 focusgebieden

Deze gebieden kunnen inhoudelijk door ons ondersteund worden met SAP4/HANA EWM/WM/TM, Mendix, Hardis/Reflex, Integratie ERP - WM - MHE.

4SCM-Automatische-Magazijnen

Automatische magazijnen

In tijden van Industrie 4.0 zijn processen van traditionele toeleveringsketens aan het veranderen. Dit geldt voor B2B en B2C..

4SCM-Proces-Optimalisatie

Proces optimalisatie

Voor veel distributeurs is de supply chain vaak de beste plek om kosten te reduceren, verspillingen te elimineren en winst te verhogen...

4SCM-Warehouse-Management

Warehouse management

Organisaties zijn in voortdurend beweging. Nieuwe economie├źn zijn al lang niet meer nieuw. Magazijn operaties moeten centraal of juist...

4SCM-Transport-Management

Transport management

Transportation management is bij veel organisaties een ondergeschoven kindje. Onterecht. De kosten voor transport vormen vaak...