Gedreven, doelgericht en samenwerkend.

Jan-Willem ontwikkeld zich in TM gaat voor samenwerking en transparantie.

Jan-Willem Bosman

Jan Willem small

Jonge en gedreven logistiek consultant met ervaring in warehouse management, voorraadbeheer, en transportation management. In zijn korte loopbaan al ervaring opgedaan met het opzetten van warehouses, voorraadbeheersystemen en KPI’s bij de grootste steigerfabrikant in Europa. Momenteel zet hij zijn kennis in bij de grootste bouwmaterialenonderneming in Noord-Amerika en Europa.

Kernwaarden

  • Doelgericht: “Het vizier goed op het uiteindelijke doel houden om de juiste afwegingen en beslissingen te kunnen maken”.
  • Samenwerken: “Het is van cruciaal belang om een goede samenwerking aan te gaan met de (interne) klant om een succesvol resultaat te behalen. Alleen met een goede communicatie kunnen de werkelijke wensen van de klant achtehaald worden”.
  • Transparantie: “Transparantie tussen klanten en collega’s zorgt ervoor dat belangrijke topics zichtbaar en bespreekbaar worden”.

Compententies

  • Leergierig
  • Ambitieus
  • Analytisch
  • Communicatief
  • Ervaring met onder andere Google Data Studio, Navisio en SAP TM

Onze cases

Met trots presenteren we u onze meest recente cases

Bol.com BFC2

Automatische Magazijnen

Toyota NL Lean

Proces Optimalisatie

Friesland Campina

Warehouse management

Advanced TM bij Corbion

Transportation Management

Wij bieden expertise op 4 focusgebieden

Deze gebieden kunnen inhoudelijk door ons ondersteund worden met SAP4/HANA EWM/WM/TM, Mendix, Hardis/Reflex, Integratie ERP - WM - MHE.

4SCM-Automatische-Magazijnen

Automatische magazijnen

In tijden van Industrie 4.0 zijn processen van traditionele toeleveringsketens aan het veranderen. Dit geldt voor B2B en B2C..

4SCM-Proces-Optimalisatie

Proces optimalisatie

Voor veel distributeurs is de supply chain vaak de beste plek om kosten te reduceren, verspillingen te elimineren en winst te verhogen...

4SCM-Warehouse-Management

Warehouse management

Organisaties zijn in voortdurend beweging. Nieuwe economieën zijn al lang niet meer nieuw. Magazijn operaties moeten centraal of juist...

4SCM-Transport-Management

Transport management

Transportation management is bij veel organisaties een ondergeschoven kindje. Onterecht. De kosten voor transport vormen vaak...